1 гість дивиться цю тему.
Ми не туди їздили Зеля - були коло Немирова, а тут на фото сам комбінат коло Шкла якщо не помиляюсь (або коло Нового Роздолу - я про нього в Планах здається писав із місяць тому), недалече від крокуючих екскаваторів.
а то! такі плакати прикольні - я б пару собі хапнув принагоді
Це сфоткано неподалік містечка (чи села) Шкло, до Немирова не доїхали, бо вже темно було. Там здається місце підземної виплавки??? Хтось знає докладніше? Тре буде з"їздити і туди і в Н. Розділ.
А може не треба? Думаю нехай все так лишається. Якби я забрав то ти вже б і не зміг побачити, коли приїдеш...моя думка
ЦитуватиА може не треба? Думаю нехай все так лишається. Якби я забрав то ти вже б і не зміг побачити, коли приїдеш...моя думка Правильна думка звісно, просто деколи на дурню тяне. А от гарно зафоткати і репродукцію зробити - це можна без проблем.
ЦитуватиЦе сфоткано неподалік містечка (чи села) Шкло, до Немирова не доїхали, бо вже темно було. Там здається місце підземної виплавки??? Хтось знає докладніше? Тре буде з"їздити і туди і в Н. Розділ. Докладніше тут - ми вже їздили туди, більше фоток від мене тут. Фотки Зелі тут, Golema тут, а explorer'а в самій темі.