Місто Тернопіль, район Дружба, вул. Львівська.Я вирішив поїхати до друга у його район, я чув що там є багато цікавих споруд. Не буду казати, що я вражений, проте щось цікаве там є.
Переважно це територія
ТНЕУ, та гуртожитків. Там нічого такого я не помітив. Спершу ми пішли на будову.
Там цілий квартал нових будинків. Колись будова припинилася і можна було полазити, але зараз знов їх будують.
Ось це закинута частинка цієї будови, залізли через дірку в огорожі.
![]()
Фотки зроблені у різний час, оскільки ми туди ходили два рази. Якість погано, бо фотографували телефоном.
Вигляд на перший поверх.
![]()
другий поверх.
![]()
А ось і я.
![]()
Вигляд на будову, яка довгий проміжок часу стояла закинута.
![]()
А ось це балкон недобудованого будинку, стрілкою позначено як ми стрибали.
![]()
Друг, який запросив мене досліджувати ці об'єкти.
![]()
На першому поверсі будівлі.
![]()
Там само.
![]()
І там теж.
![]()
Ще нижче там є підвал, необхідно туди спускатися по стіні. Там темно і мало що видно. І ми світили спалахом.
![]()
Дальше там є будка сторожа. Вже у кепському стані.
![]()
Пізніше ми пішли до гуртожитків. Якісь дивні сходи.
![]()
А ось такий там спуск у підвал.
![]()
Один із гуртожитків.
![]()
Ми вже віддалилися від гуртожитків. У цій дивній хаті дуже багато дощок.
![]()
Там багато будівельного сміття.
![]()
А на споруду ззаду кажуть "Конструкція".
![]()
Всередині у конструкції, а ця іржава коробка кажуть, що не так давно лежала біля конструкції.
![]()
Така будка стоїть при справжньому вході у конструкцію, говорять, що там були полички з дисками чи то платівками.
![]()
Щось для машин.
![]()
Склотара. Якщо підняти рол-ставні то є невеличке вікно через яке можна пролізти в середину, там мало скла і багато розібраних телевізорів.
![]()
Будинок на дах якого можна залізти по драбині, що на стіні.
![]()
Поволі почали спускатися у сільський, приватний район (вул. Куток). А у зеленому будинку живе хлопець,який говорить як стара бабця.
![]()
Підозріла машина.
![]()
Теж вона (з переду).
![]()
Фундамент не добудованої хати.
![]()
Ми там лазили і стрибали.
![]()
Міст, у якому з іншого боку є дірка яка веде у велику кімнату, висота якої сягає десь 1м 40см. Колись там було 9 котів, а сьогодні 3 собаки.
![]()
Я ще маю відео з собаками, але розміщу пізніше. Хоч аккаунт на youtube.com маю.
От і все більше фоток на
пікасі.
На карті