Знаєте, бувають вилазки пречудові, а бувають - такі собі... Коли очікуєш побачити багато, якесь чудесне нове місце віднайти. Прогулятися в кайф собі і щоб товаришів по вилазці і навіть тих, хто потім буде фотки дивитися, вперло. А натомість якийсь віходок хіба напіврозвалений, або купа битої цегли, де мав бути палац графа де Барана з підземеллями і кришталевими люстрами. Ще й сонце пече або дощ ллє як з відра... Так-от, я до того, що поїздка в Жовкву минулої суботи трохи не виправдала особисто моїх сподівань. Ніби непогано час провели і навіть дещо знайшли, але бажання повертатися сюди немає ніякого. Тішить хіба те, що суботня Жовква - виняток, що підтверджує правило "З Експлорером завжди цікаво"

Компанія в нас була прекрасна:
Inkognito,
ZED,
Lesyk,
Цезар і моя скромна персона. А от транспорт в нас був паскудний - електричка на Раву-Руську. 30 км зі Львова до Жовкви він їде 80 хвилин. Король слимаків так не повзає!!! Повний вагон пільговиків і коштує квиток на це щастя 7 грн. До порівняння - маршрутка коштує 8 і їде вдвічі швидше.
Я трохи погарячкував, коли обізвав
в планах чотири заводики на околиці Жовкви Промзоною. Промзона - то в Челябінську чи Кривому Розі. А тут - кілька промислових будівель, майже всі працюючі, обгороджені і охороняються. Відразу за ними залізнична колія на Раву, а далі - городи з капустою, кукурудзою і міщанами, що збирають бульбу. А працюючи встигають загоріти ще ліпше, ніж в тих ваших Болгаріях, Чорногоріях і навіть ліпше, ніж в Бердянську.
Вийшли ми з поїзда та й пішли неспішно по колії. Ось рівненькі грядки з перцем просто біля залізничної станції:
![]()
Щось промислове біля вокзалу:
![]()
Асфальтовий заводик
![]()
Відстійник, на воді плаває товста нафтова кірка
![]()
Всюди попри колію росте дикий хміль
![]()
![]()
Вид на завод "Шляхіндустрія". Працюючий і охороняється. Відразу біля заводу є адмінбудівля, під нею - бомбосховище.
![]()
А потім ми здибали розвалини склозаводу. На території нікого не було, тож ми спокійно обходили все навколо, обдивилися і познимкували.
На мапі склозавод знаходиться тут.Оця частина ще від Польщі лишилася. Стару цеглу, правда, вже розібрали, але залишилися скляні брили, незвичного розміру і кольору. Напевне, на цьому місці колись була піч.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Йдемо далі. Цехи, що залишилися з радянських часів, стоять повністю пусті. Голі цеглобетонні коробки. Ми знайшли дірку на дах...
![]()
![]()
![]()
![]()
З даху гарно проглядаються церкви. що стоять в центрі міста. І довколишні ліси, городи і таке інше.
![]()
![]()
![]()
![]()
Оця водонапірна башта теж стоїть на території заводу. Має більш ніж 50 років від часу побудови. Я ніколи в подібній не лазив, дуже сподобалося. Не зважаючи на те, що східці всередині геть прогнили, а я боюся висоти

![]()
![]()
Під куполом
![]()
![]()
![]()
![]()
Ото і все. Пізніше всі пішли до центру, підкріпилися, чим місцеві магазини багаті та поїхали до Львова. Хто робив фотки, закидуйте. Там дуже файні знимки мають бути.
Тут мій альбом на Пікасі.Обговорення.