![]()
Житловий будинок в парку зі сторони вул. В.Стуса. Цей будиночок мене дуже цікавить, можливо, хтось знає коли був збудований і що в ньому було. Бо на скільки я розумію, цей будинок, спочатку не будувався як житловий.
![]()
Ретро-машинки на місці тільки з іншого боку. На жаль, не вдалось зробити кращих і детальніших фото, оскільки на території були люди і злий собака😬
![]()
Житловий будинок зі сторони вул. Липова Алея (це той, біля якого туалет). І цей будиночок також мене цікавить, може є в когось якась інформація ? Бо спочатку він не був житловим + цікавить, як перед ним втулили туалет ?? Буду вдячний за будь-яку, навіть найменшу і приблизну інформацію, бо тривалі пошуки інформації не дають результату.
![]()
Недобудована електрична підстанція на місці.
![]()
Вид на табло. Кодись взимку, коли ще зими були сніжні і морозні, ми спускалися на санчатах з під самого табло, правда охочих було мало, не всі набиралися сміливості, оскільки схил там крутий. Зараз все позаростало деревами і кущами
![]()
Позаду мене табло, вид на вул. Кримська
![]()
Територія колишнього базару зараз виглядає так. Місцеві кажуть, що скоро, або не зовсім скоро, на цьому місці виросте черговий Авалон. Посилання на статтю :
https://wz.lviv.ua/article/398043-bahatopoverkhivky-rozchavliat-lypovu-aleiu![]()
Позаду поле, влітку цю недобудову вже не видно
![]()
Колись був перелив води, потім гараж, а зараз засипали землею, навіть не скажеш, що там колись, щось було
![]()
Центральна алея зі сторони вул. Липова Алея в сторону стадіону
![]()
![]()
Тай таке ©
![]()
![]()
Цікаво, наскільки законно мешканці будинку зайняли таку велику територію парку🤔
![]()
дорога до вул. Кримська біля верхнього озера
![]()
![]()
Озеро. Колись в цьому озері знайшли відрізану голову чоловіка в пакеті
![]()
Паспорт об'єкту, ділянка біля озера огороджена для майбутнього будівництва
UPD: тема ще буде доповнюватись та редагуватись .