Сьогодні також записували сюжет для Інтера. Окрім вже завчених слів, котрі я розказую кожному ліпшому також з'їздили на об'єкт, що належить залізниці. Файний такий, доглянутий. Розрахований на те, щоб у разі НС люди могли обслуговувати одну із станцій, що поруч зі Львовом (також бажано тут не називати - досить леко здогадатися про що саме я говорю). Там виведені телефони з прямими лініями на всі підприємства, що працюють на тій станції (електрики, тощо), 2 дизелі, різні карти. Будемо надіятися що у сюжеті можна буде це все роздивитися.
Отже, можна зробити підсумки з тої інформації що я відфільтрував з загальної журналістської брєдятини - у Львові реально робочими є лише сховища, що знаходяться на стратегічних об'єктах (Водоканал, залізниця, тощо). І фактично вони є не стільки прихистком для персоналу, як запасним центром, що зможе працювати в разі НС, керуватиме об'єктом. Саме такі сховища вилизані до ідеалу. Будь-які інші, як наприклад сховища на території лікарень, підприємств що втратили свій совковий масштаб (але досі працюють) - вони звісно чисті, мають подачу електроенергії, але своєї ролі в якості сховища вони вже не дуже то можуть зіграти, так як фільтри всюди поокислювалися, електродвигуни не запускаються, тощо. (Я не брав до уваги військові сховища, та ті, що знаходяться на балансі різних силових структур.)
А на рахунок от цього:
В контакті щойно надибав:
ТЕМА Бомбосховища - Привести до робочого стану!
Прохання зголоситися Електрика який має досвід проведення великих мереж , та сантехніка , бо є проблема з відведенням дощової води , тема відновлення бомбосховищ міста Львова
прохання залишати Контакти людей які мають бажання допомогти Імя і номер тут http://vk.com/topic-65442901_29694280
керівник проекту Василь Зікібой
http://vk.com/govarta1?w=wall-66210801_2483%2Fall
це просто смішно. Як би люди не старалися, не підстрибували - усе-одно відновити герметичність сховища, забезпечити фільтри, тощо звичайним горожанам нереально. А без цих елементів будь-яке "бомбосховище" є гіршим за будь-яке заглиблення, котре знаходиться на певній відстані від стратегічних об'єктів, високих споруд, тощо. А власна автівка на відстані кількасот метрів від межі міста взагалі в сотні разів краща.