Побували вчора(9,06,2010) ми там знову.Були я і Ростислав.Трохи пофоткали пейзажі.Кидаю 18 фоток.Якщо когось цікавлять фото в нормальних розмірах-пишіть у приват.
Отже сталася там зі мною вчора неприємна пригода.Ще коли ми підходили до будинку з якого фоткали то побачили що на даху сидять якісь дєвкі.Ми піднялися нагору,почали фоткати,дівчата на нас майже не реагували-на моє”Привіт” ніц не сказали.Потім ще якийсь пацан підтягнувся але не до дєвок.Ми пофоткали,спустилися донизу,вирішили глянути в підвал.І коли підходили до підвалу(а від підїзду до підвалу буквально метрів 2 було,може і менше) то почули що зверху летіло каміння і впало воно біля нас.Ну ми не сильно на це зреагували і пішли до бойлерної дивитися(Ростислав там хотів поглянути-може там якісь комунікації є).Вийшли з бойлерної і я став дивитися на дах-що роблять ті варятки.На даху я вже їх не бачив-вони були десь або між 8 і 9 поверхами або між 9 і горищем.Отож я стою втикаю на них-чую летить каміння.Один чи два камені впали біля нас а третій мені влучив у око.В результаті на кілька хвилин нічого не бачив нормально,є рана біля ока.Був у 8 лікарні-сказали що все добре.Був сьогодні у офтальмолога-призначила мені краплі .ОТЖЕ ЗАСТЕРІГАЮ ВСІХ:ХТО ХОЧЕ ТУДИ ЙТИ ТО БУДЬТЕ ГОТОВІ ДО ЗУСТРІЧІ З ТИМИ ВАРЯТКАМИ-КРАЩЕ ЙТИ ТУДИ МАСОВКОЮ ЧОЛОВІК ПРИБЛИЗНО 10-ЧИМ БІЛЬШЕ ТИМ КРАЩЕ.
ЗДОРОВЯ ЦЕ ГОЛОВНЕ.
Обговорення там само де було або пишіть у приват.