...
Або історія про те, як Експлорер святкував Андрія квестом двориками й іншими цікавими місцями рідного Міста.Почали, як і планувалось з-під пам'тника. Ті, хто підписався в темі прийшли вчасно, a cамe
Bottlehunter, Roy, Stinger, Stalker, Soulstorm і
я (здається, нікого не забув).
Стартанули з
Костюшка, 14. Чи той Roy, чи Bottlehunter доречно згадав шо семе
тут свого часу був потужний вибух газу. Без жертв не обійшлось. Але мости, як бачимо, витримали, а саме подвір'я відреставроване. Драбина-стремянка - тут ми побачили її вперше (в інших дворах її там лишати на стін - мейнстрім, адже саме там її тримати дуже зручно, там як під ліжком чи біля шафи малуватио місця в хаті). Також варто взяти уваги ВЕРХНІЙ міст - в цьому дворі він підсилений аркою. Коли вже вдома я переглянув фоточки ВСІХ мостів, які ми дослідили в той св'ятковий день, то дійшов висновку шо це ЄДИНИЙ АРКОВИЙ міст між балконами який ми з вами бачили! Не помилюсь якшо заявлю шо це і є ЩЕ ОДНОЮ особливістю двору на Костюшка, 14.
Далі був подарунок імениннику по дорозі на
Дорошенка, 67 (про презент більше знають
Bottlehunter i Stalker)
На Дорошенка, 67 ми дочекались фото_графині і давай знимкувати дворик:
Тут я також звертав на висячі драбини (їх тут більше - на кожному мості по одній), сподіваючись довести свою теорію про те, що такі мости є частиною пожежної безпеки будинку: горить одне крило->жильці біжать по мостах в інше і вже звідти по сходах спускаються на вулицю чи в двір. Теорія правдоподібна, однак не доведена. Драбини прямого відношення до теорії не мають. Так чи інакше, тут мости є такими собі кладовками і оранжереями: вазонки, інші домашні причандали зручно зберігати шоб в тісних квартирах не забирали місце.
Потім ми виявили між Дорошенка 76 та Дорошенка 65 цікаву стіну, де є Ґрааль і Територія "А". Святе місце.
Сусідній двір
(Дорошенка, 65) також з двома коротшими ніж попередні мостами
Однак тут крім вищезгаданих драбин є ще й дашок і нижній заставлений меблями та купою домашнього вжитку.
Зацініть ше одну цікаву річ: і на Дорошенка 67 і на 65 є приварені декоративні елементи для завішування на них вазонків (
москалів, одягу для сушки, сушки, хто шо придумає,
потрібне підкреслити)
Ні тут , ні на Костюшка нам не вдалось вийти на ці мости, так як двері на змаках а подекдути є відеокамери+детектори руху.