Дякую Roy'ю за ідею для прогулянки і деякі адреси. На жаль, моя мильничка мало того, що зле знимкує, так ще й надзвичайно швидко розряджається батарея..Журба.. Була біля 4 ліфтів, лише 1 з них залишився таким яким і був спочатку, але використовується для зберігання сміття.
Так от, Січових Стрільців 12. Там знаходиться Шевченківський суд і камери на кожному поверсі, некомфортно якось. Напис на ліфті говорить, що ліфт на 3 особи, а якщо буде більше то застрянете там. І ще в стіні була отака дивна штука.
![]()
![]()
Костюшка 6. Неробочий ліфт, всередині з лавочкою і каркасом з пружинками від ліжечка. Що цікаво, то на жодному поверсі не було клямки, щоб відкрити двері в кабінку, а лише дзюрочка для ключа. То типу в кожного мешканця був ключ до ліфту, яким вони його відчиняли?

![]()
![]()
Коперніка 5. Ох, в цьому під'їзді я познайомилась з чудовим інтелігентним хлопчиком років 10, який біг у музичну школу грати на скрипочці. Ліфт на 2 людини, з вигляду в робочому стані, але закритий на колодку. І от хлопчик сказав, що ліфт ще працював і закрили його відносно недавно.
![]()
Міцькевича 6/7. Ліфт, який викликав довіру, і, незважаючи на мій нездоровий страх ліфтів, я таки в ньому покаталась.

![]()
Поки це все з ліфтами на сьогодні. Брама на пл. Галицьку 7 була зачинена. З адресою Валова 13, або хтось помилився, або я недогледіла. Цікавий дворик на Театральній 23, там пожежною драбиною можна вилізти на дах, а на стінах повно написаних номерних знаків, де чия машинка має паркуватись. ( а ще там є пухнасті коти)

Ще додам на кінець про щастя й радість. Я таки знайшла той дах, де ми колись були з Soulstorm'ом, але потім якось забули адресу. Треба буде повторити, там красиво.
![]()
![]()