Але ж окрім транспортних витрат є прибуток? Ніхто ж не знає скільки коштують послуги з супроводу. Рентабельність навряд чи нульова.
Минулого року розцінки були гуманніші. Здається, на один день 682 грн.. На два — 1200 чи 1500.
Може наступного року, на 30-річчя аварії, буде «аукціон небаченої щедрості»?
Є ще варіант «напівлегально» — с перепустками, але без офіційної екскурсії.
Відповідаю для всіх.
1. Чужі гроші рахувати погано вкрай.
Тому пропоную тобі організувати поїздку на 10-15 чоловік у зону з харчуванням на Чорнобильський станції (обіди) для того, щоб не виїжати у 30-ку не губити час, з повним оглядом Чорнобиль-2 (під охороною), ну і звичайно з проїздом і у Зоні так само (чи ти пропонуєшь Зону протопати пішки?) - і я заплачу гроші тобі, а не якимось дідькам, які мають надприбутки.
2. На 30-річчя планую так само аукціон, але саме такої поїздки як зараз вже не буде, принаймі якщо не збереться знов таки 15 однодумців, що за ці гроші і у цей момент достатньо тяжко, а так оглядова екскурсія з розіграшом поїздки планується.
3. Якщо тобі видали перепустку у 30-ку, а якщо видали в 10-ку, то людина яка займалася пропусками несе пряму відповідальність за тебе. Так от коли тебе зловлять на Чорнобилі-2, то не тільки тобі буде прикро, а й так само відповідальній за тебе особі. Нагадую для всіх, що 10 кілометрова зона це є режимний об`єкт.
Щодо ціни - так, звичайно, поїздка минулого року була дешевша, але й навіть і потяги були дешевше, і харчування. Не, ну звичайно, що з суми 3500 можно витягнути 600грн за проїзд туди-назад в купейному вагоні та й їхати автостопом, в такому разі я написав, що в суботу, 17-го жовтня автобус від`їжа від південого терміналу вокзалу м.Київ о 7,45, нікого чекати не будемо, так як я очікую, що поїдемо гуртом як завжди весело.
ПС. різницю між заплаченими грошами та витраченими згідно кошторису звичайно поверну.