1 гість дивиться цю тему.
Бачив ту штуку , хтів лізти напряму з оглядової тераси , але там в кутку камера , а от про драбини не думав .Ви хлопаки проїздом чи все ж місцеві ?
Тільки я вас прошу, якщо публікуватимете щось іще, то не показуйте так відкрито всі залази, додайте загадковості, шолє. Ну і тут в правилах форума є ще дещо про українську мову, вроді. А так, то норм, цікава тєма, щоб руфнути.
Ну і тут в правилах форума є ще дещо про українську мову, вроді.
1.2 Спілкуватися на форумі дозволяється мовою будь-якої держави. Головне щоб Ваш допис був змістовним і зрозумілим іншим учасникам форуму.Мовою спілкування на форумі є українська (вживання сленґу та діялектизмів в розумних межах не забороняється).
на правах оффтопу
Набагато більше підтримаєш українську мову, якщо напишеш крутий звіт українською (тобто створиш конкурентоспроможний контент), а не заборониш писати російською
Цитата: Bottlehunter від 14.01.2016 12:59:38Набагато більше підтримаєш українську мову, якщо напишеш крутий звіт українською (тобто створиш конкурентоспроможний контент), а не заборониш писати російською Набагато краще підтримаєш дослідництво, якщо не запалиш залаз, не похєриш інтер'єр і не винесеш хабар, а не будеш розказувати всіляким клоунам що і де є (тобто збережеш для нащадків).
Тут я спалився на тому, що давно не читав правила Приношу вибачення, якщо що)
тут можна побачити трохи даху Форуму
Коли наступний раз туди хотось піде?
Я сегодня планирую пройтись, где после заката ( после 17, ближе к 18 ). Но не знаю получиться ли, напиши в приват свяжемся.