Пропоную в цій темі, викладати інформацію, хто, де, що купляє, чи планує купити. Можливо хтось захоче долучитись.
Я закупляюсь в основному то на рейберті і ібеї. Остання моя покупка на ібей то взуття vasque summit gtx, стандартна ціна на яке 200-230 доллярів, але через те, що на одному бракувало верхнього гачка для кріплення шнурівок знижка овер 75% і ціна 50 бкс разом зі шіпінгом (люблю я американські знижки) правда полював їх, десь тиждень і кількадесять тисяч лотів перерив, але воно того варте.
На рейберті знаю поки тільки одного продавця зі львова, який торгує шикарними ориінальними речами в основному з дойчляндії і швеції. При потребі скину на нього лінка.
Мо хтось також знає когось, десь, де можна купляти хороше і за добру ціну. НЕ жаднічаєм діломось

Я потрохи, що буду находити кидатиму сюди мо теж хто шось схоче.
Можна наприклад тут буде питатись, де можна купити конкретну річ, а ми будем ділитись думками де то краще зробити. я більше орієнтуюсь по військовому спорядженню.
Мене наприклад цікавить де можна вкупити панаму, хорошу можна бу, бажано камуфл. тепер все куппляю з таким розрахунком, що і в горах згодиться і як повістка прийде, та і на війні теж, сумні реалії життя.