А ось і ціль моєї вилазки. Як на диво на першому поверсі горить світло? Підійшовши ближче і порухавши вхідні двері почув гавкіт не малої собаки, зрозумів - що в будинку хтось є (. Обходячи маленьке подвіря шукаючи іншого проходу - почув голос з вікна першого поверху.
Що Ви тут ходите?
Підійшовши до вікна побачив чоловіка середніх літ. Ага - це сторож який охороняє даний дім. Проявивши авантюрно - театральні навики

вмовив пустити мене в будинок для фотосесії.
Пса ( дійсно велика собацюра ) закрили в підвалі - що прохи Мене ростроїло бо хотів і туда попасти(ю .Але спорити не хотів бо чоловік почав ,, щось підозрювати,, і взагалі все могло накритись ,, мідним тазом,,.
![]()
Перший поверх завалений хламом тож піднімаюсь на 2й.
![]()
![]()
Кімнати захмалмені але не пусті
![]()
![]()
Так як двері в сусідні квартири були забиті цвяхами а виривати не було чим ( та і охоронець навряд чи дозволив би) піднімаюсь на 3й поверх. Сходи настільки аварійні ,що чуть не кинув цю затію коли дві деревяні сходинки провалились під мною і Я чуть не полетів за ними на поверх нижче

![]()
![]()
![]()
![]()
І знову забиті дері...
Тож піднімаюсь на горище
![]()
![]()
![]()
Знайшовши лаз вибираюсь на дах який почав тріщати під мною то ж фотосесія була ну дуууже коротка).
![]()
Фото замороженого будівництва по вул. Федорова. Видно на скільки пошкоджені навколишні будинки і зруйнована решта(((. А цеж центр міста!!!
![]()
Спускаючись до низу під пильним поглядом охоронця , який вже почав нервувати і хотів що б Я швидше покинув будинок мусів перервати свої ,,ходілки,, та попрямував до виходу(.
![]()
P.S
Будинок в такому стані та й ще в цетрі міста

-як то кажуть нема слів..
Трофей який встиг взяти

Фляшка з під вина .. Променисте .. 70 р. випуску.
![]()
Всі фото
https://www.flickr.com/photos/142194937@N06/albums/72157667717051846