«Перелетіти через всі Карпати на повітряній кулі? Та це неможливо!» - так нам говорили. Але цікава ідея запалює. А досвідчена команда зможе все! Організаторами були Микола Рубель та чемпіон України Валентин Щенявський. Разом з командою із десяти чоловік вони встановили новий рекорд України.
На кулі над Горами
![]()
Найвища наклейка Експлорера
![]()
Внизу хмари а тут така красота!
![]()
2500м. Швидкість 60 км/год
![]()
Кулі готові до старту
![]()
Було кльово!
![]()
Ось перший секрет. Вони взяли дві величееезні кулі що розраховані на 8 пасажирів кожна. І замість людей навантажили їх під зав’язку балонами з пальним. Маючи пів-тони газу на борту можна летіти хоч на Львів!
Запас пального в синій кулі
![]()
Запас пального в червоній кулі
![]()
А тепер спробуємо з цим всім взлетіти!
![]()
Місцем старту було село Довге(Бронька) Хустського району. Тут закінчується рівнинне Закарпаття та починаються перші горби. Сьогодні вітер північно-східний. То ж ми прямуватимемо в сторону Долини, Івано-Франківська область.
Заїжджаємо на місце старту
![]()
Так виглядає комплект Карлсона
![]()
Куля в складеному вигляді
![]()
Знімаємо один кошик
![]()
І другий
![]()
Кошик кладеться на бік щоб почати надувати саму кулю
![]()
Ми стартували із сільського стадіону. Дружня команда з десяти чоловік збирає дві кулі за пів години. Спочатку довго і нудно надувають звичайним холодним повітрям. А вже в самому кінці вмикають пальник. Буквально за кілька хвилин це безформне простирадло, яке щойно займало пів стадіону, вже тягне кошик у небо.
Розгорнули кулі по стадіону
![]()
Під'єднуємо її до кошика і вмикаємо Карлсона
![]()
Доволі швидко куля стає такою ось. Це ще холодне повітря
![]()
Під'єднуємо пальник
![]()
Далі потрібно зробити свердловину на газ
![]()
І буквально за кілька хвилин кулі стають кулями
![]()
Ото краса!
![]()
В цьому власне і другий секрет рекорду. Летіти потрібно взимку! Холодне повітря краще піднімає гарячу кулю. Відповідно менше витрачається газу. Влітку, наприклад, польоти можливі лише дуже вранці чи ввечері і то вони доволі короткі.
На цій червоній кулі летітиму я
![]()
Газуємо по повній
![]()
До взльоту готові!
![]()
Перша хвилина польоту а враження ніби нічого не відбувається: ти і далі стоїш на землі. Адже куля відривається надзвичайно плавно та беззвучно. А ще вона завжди летить за вітром. Тож навіть при швидкості 60км/год в корзині штиль а навколо абсолютна тишина. Нічого не свистить і не дує. Крім пальника, звісно що.
Па-па точка старту
![]()
Село Довге, вид на Схід
![]()
![]()
Буквально хвилина і вже така от висота!
![]()
Команда спакує речі і поїде нас зустрічати з іншого боку Карпат
![]()
Не встигли ми помахати всім рукою як куля сховалася в хмарах. Прилади показують висоту 1000 метрів. Це дивовижно. АН-2 витрачає на такий підйом аж п'ятнадцять хвилин.
Навігаційне обладнання пілота
![]()
Заправлений балон з пальним
![]()
65 км/год, 2500м
http://www.youtube.com/watch?v=w8dMuUtgZsUНа висоті 2400м ми пробили хмари та нарешті поніжилися на сонечку. Вище 2500м не піднімаємося, диспетчер не дозволив. Температура нуль градусів, швидкість 67км/год! Якщо так і продовжувати, то можна аж під Львовом сісти. Але ж хочеться побачити гори! То ж ми знижуємося над смт. Міжгір’я.
Нічого не видно. Йдемо по приладах.
![]()
На сонці тепло, можна зняти шапку і погрітися
![]()
Наша тінь на хмарах
![]()
Найвища наклейка Експлорера!
![]()
Тут швидкість нижча, лише 20км/год. То ж досхочу фотографуємо ялинки, будинки та один одного. Особливо класно виглядає мацьопка куля на фоні масивних гір та долин. Автомобілі з частиною команди далеко позаду. Дороги тут так собі. До Міжгір’я їм ще їхати і їхати.
Наш капітан Микола Рубель
![]()
в горах сніг Є!
![]()
![]()
смт. Міжгір'я
![]()
Ото техніка пішла вперед!
![]()
![]()
нас наздоганяють!
http://www.youtube.com/watch?v=38T5-czIyGYПо Карпатах я вже ходив, їздив, лазив та плавав. Тепер ще й літав! До мандрівки я готувався як до походу. Тому зібрав рюкзак з найнеобхіднішим, провсяк випадок. Зима ж надворі! Я ретельно виважував кожну річ, щоб не тягнути на кулю зайвий вантаж. Та, виявляється, в цьому не було потреби. Власна маса кулі з корзиною та газом аж півтора тони. Це більше ніж маса легкового автомобіля. Зайвих десять кілограм вона не помітить.
Далі будуть фото з Міжгір'я
![]()
![]()
![]()
![]()
Вежа коло Міжгіря. Наша наступна ціль
![]()
Ох вже та Синя куля. Весь час нас переслідує
![]()
![]()
Ми знову піднялися вгору щоб перелетіти Вишківський та Торунський перевали. На моє здивування тут частково зробили дорогу. Сподіваюся до кінця року дороблять повністю. Кинувши прощальний погляд на Міжгір’я ми заховалися у хмарах.
Самотня церковка далеко в горах
![]()
Біля неї будиночок місцевих прихожан
![]()
В церкві мав би бути інтернет
![]()
Відремонтована дорога через села
![]()
Зверху виглядає рівною
![]()
Нам туди, на Прикарпаття!
![]()
Синя куля вкрилася інієм
![]()
Піднялися повище щоб перелетіти гори
![]()
Я щасливий

http://www.youtube.com/watch?v=M8K_Bv4XcR8Тут знову зросла швидкість і абсолютно нецікаво перша куля долетіла аж до Долина. Друга куля трішки не дотягнула і змушена була сісти в Мислівці. Тим не менші обидві кулі дали зимовим Карпатам жару! В сумі політ зайняв три години і ми зробили 90км по прямій. Всі щасливі та задоволені. До кулі одразу ж прибігли місцеві дітлахи зі школи. Відкритий урок вийшов на славу. А дані про політ ми передали в Книгу Рекордів України.
Карта Польоту
![]()
Старт в с. Довге
![]()
Вид з синьої кулі
![]()
![]()
Приземлення в Долині
![]()
Пілот рекордсмен
![]()
Дуже дякую дружній та досвідченій команді повітроплавців за таку можливість політати. Це було незабутньо! Особлива подяка тим хто залишався на землі і забезпечував всі логістичні питання.
![]()