Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Roy

#2982
Отже, пропозиція Inkognito зреалізувалася, а саме, застати привокзальний базарчик вдосвіта, як все розладовується, м'ясце рубається, продукти розкладаються по прилавкам та яткам. І то все пофотографувати.
Зустрівся о 6:45 з Inkognito та Stinger'ом та почимчикували в напрямок базару. По дорозі так нам думалося, "а чи не зарано йдемо, ніч стоїть надворі, і люду не зустрінемо".Та де там! Зайшли на ринок, а там вже все кипить, товар розпаковуєтьтся, візки возяться та й де-не-де сонні покупці вже тиняються поміж рядами. Що ж, темнота, все ж витягуємо апарати і йдемо клацати. У звязку з холодом перебираємося в м'ясний бульйон, ой павільйон ;D. І добре зробили, бо файно поспілкувалися з продавцями м'яса, особливо з мясником, який по тому влаштував нам "майстер клас", а також залюбки показував різні "часті тєла" свині. Так що весело було. Загалом люди реагували на нас адекватно, жартували. Думаю, ранок дається взнаки, ніким ще не попсуті нерви. Деякі сприймали нас за пресу, бо дійсно, виглядали так дивно, з камерами на грудях. Після хвилинного розяснення хто ми, і для чого знімаємо, закінчувалось все усміхом і якимось жартом на політичну тематику. Тож вибори на носі, й люди тим зтурбовані.
Зустрічали на базарі багато цікавих людей, спілкувалися, хтось радів, а хтось жалівся на долю.

В такого роду місцях, де завичай ми думаємо про покупки, гроші, їжу, бурлить своє, дуже цікаве життя. Варто лише на це поглянути трішки іншим ракурсом, і відкриється для нас це поле цікавих людей, та їхнього буття.

Вийшовши з ринку, вирішили піти на головний вокзал. І там трошки познімали, померзли та попили кави.
Провели суперово час, дякую Inkognito за чудову ідею та компанію а також Stinger'у. Ідея класна, невичерпна, можна ще не раз організовуватись на неї.

#2983
Хм...і мені цікаво, за той час може й дверей вже там не бути...в нас це все швиденько робиться ;D
В кожному разі, пилка по металу в мене є, треба - візьму
#2984
А то ідея...з дверима і домкратом. Ще й ломик згодиться
#2985
Так, біля воріт, що ближче до пожежного. Здибанка о 13:00.
#2986
Цитата: SANECKA від 04.02.2010 17:06:13
Дякую за запрошення Roy ;). Якраз принесу тобі мобільну батарею.Було б добре якщо б ще zelja прийшов.
О, супер! Я і Zelja принесемо ще тобі пива. Так що ще й весело нам буде. ;D
#2987
Велика кількість снігу не дасть змогу дослідити територію заводу детально, сніговий покрив ховає несподіванки та й присутність слідів, що нам не в користь. Так що, варто до весни відкласти.
#2988
Плануємо вилазку десь на 13:00. Вже підписалися Stinger, Yserl, Venick, SANECKA та я.
Маємо на меті поміряти довжину ліфтової шахти і зробити ще більше гарних світлин об'єкту.
#2989
Снігопад в Норильську, Росія
#2990
Якщо організуємо так званий тренінг, то обовязково візьму участь в ньому.

Romel'ю зачот за цікаву книженцію! +
#2991
Думаю, якщо ж туди пробиратися, то тільки з Замкової. Легше, цікавіше та незапальніше. Ще й дізнаємося що то за контора + до того, ще є цікава недосліджена територія, позаду церкви Онуфрія.
#2992
Також з радістю розвідав б з вами цю місцину
#2993
 :)
#2994
Пропоную на мить відволіктись від Львівської залізниці на світову ;)

Колись в Цюриху побачив ось таку чудову стареньку мотрису. Зацікавившись нею, погугливши вийшов на ось такий суперовий сайт, з фото та відео матеріалами про залізницю та рухомий склад з усіх куточків світу.
Поїздивши трохи по Швейцарській залізниці,  захопився нею особливо.Приємно дивувало, як з любов'ю  доглянутий кожен електровоз, вагон, неважливо новий він чи старий.  Залізниця Швейцарії - мабуть це ще одна її характерна візитна картка, поряд з годинниками та шоколадом :) Маленька територія країни - вся пронизана залізничним полотном поміж гір та озер, при подорожі, потреба в автотранспорті для швидкого сполучання між населеними пунктами відпадає.

Чого лише вартує гора RIGI яка переплетена залізничими коліями, по яких до вершини курсують різноманітні типи поїздів...

Піднімався на ту гору ось на такому незвичному "гірському трамваї", котрому під силу вельми круті підйоми, на яких стояти в вагоні було вже дуже незручно.
Секрет такого підйому полягає в зубцях, які прокладені посередині колії :)

#2995
Батарею від нокії BP-6M візьму в тебе. Пиво з мене ;)
#2996
 ;D
#2997
Хотілось б з вами, проте незнаю, як ранком підуть справи по роботі. Поки що 50/50
#2998
Дуже цікаво! Теж відвідаю виставку
#2999
Ось сучасне фото (2007р.) цього місця, зроблене в подібному ракурсі.
#3000
Було щось таке, бачив. Навпроти Динамо, зразу біля тротуару. Квадратний отвір, вимурований з цегли, хід спрямований в гору. Наразі засипаний, опалим листям, смттіям та землею. Коли розтане сніг - глянемо